Kinderkrippe
Oberlauchringen

 

Interior design project for the new wing of a kindergarten, in cooperation with Jörg Kaiser Architecturbüro. The rooms with different functions meet the German regulations (fully operating child-size kitchens in the classrooms, a centrally situated sleeping area available anytime from any classrooms). The corridors and the functional spaces have a unified visual identity that helps orientation equally for kids and growns by colour codes.

DESCRIPTION: Partial interior design alterations of a kindergarten
location: Oberlauchringen
client: Gemeinde Lauchringen
DATE OF IMPLEMENTATION: 2014
DATE OF COMPLETION: 2014


LEAD ARCHITECT: Jörg Kaiser Architekturbüro
ARCHITECT: Ákos Németh                                   LEAD INTERIOR ARCHITECT: Nóra Szigeti, Péter Kronavetter DLA, Piroska Varga DLA