INFó-SHOP, HORTOBÁGYI NEMZETI PARK
 

A Hortobágyi Nemzeti Park Látogatóközpontjának előterében újonan kialakított vendégfogadó tér több funkciót foglal magába. Az infó és shop rész kialakítása volt a megrendelő igénye, melyet csomagmegőrző lehetőségekkel egészítettünk ki a nagy forgalomra való tekintettel. A belépéskor egy íves, egyedi tervezésű info pult várja a látogatókat, ahol nem csak információkhoz juthatnak, de a jegyeket is megvásárolhatják. Az infó és shop részt egy egyedi tervezésű bútorsor köti össze, mely az információs résznél, mint ruha és csomagmegőrző funkcionál, majd a shop részbe átnyúlva termékek tárolására alkalmas egységgé alakul. A Látogatóközpont egyes elemei, mint például a padlója megőrzendő volt, így egyedi bútorterveinek színeit a természetes színek mellett a megmaradó elemek színeihez is igazítanunk kellett.

 

TELJES PROJEKTNÉV: Hortobágyi Nemzeti Park - Információs rész és bolt belsőépítészeti tervezése
HELYSZÍN: Hortobágyi Nemzeti Park - Látogatóközpont
MEGRENDELŐ: Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
TERVEZÉS IDEJE: 2019-2020

generál TERVEZŐ: Grafit Műterem Kft.
BELSŐÉPÍTÉSZ VEZETŐ TERVEZŐ: Varga Piroska DLA
BELSŐÉPÍTÉSZ MUNKATÁRS: Somkutas Bianka Gizella, Répay Dorottya

ÉPÜLETVILLAMOSSÁG: Két Turul Bt.
látványterv és grafikai utómunka: Somkutas Bianka Gizella, Répay Dorottya, Horváth Marcell (Grafit Műterem Kft.)
fotó: Grafit Műterem Kft.

 

pályázati cím: 

“Hortobágy - Világörökségünk a Puszta” tárgyú projekt {GINOP-7.1.9-17-2018-00024}