PROLÓG, AVAGY A BEKÖSZÖNTŐ

Bloggerek, vloggerek, influencerek korában miért tartja fontosnak egy cég, hogy blogot indítson?

2024. 03. 20. felújításblogműszakitanácsadásépítészbelsőépítésztervezésműemlékvédelemgrafitműterem

Régóta tervezzük, hiszen munkánk során jó néhány olyan témával, helyzettel, nehézséggel találjuk magunkat szemben, olyan szakmai kérdésekkel, ami minket is gondolkodásra késztet, amiről a neten nagyon eltérő információk vannak, nem szakmabeliek nem biztos, hogy el tudják dönteni, hogy akkor most mi vonatkozik rájuk. Mindemellett számtalan érdekességgel, furcsasággal, dokumentumokkal, értékekkel találkozunk, amit szívesen megosztanánk másokkal. Írás közben, miközben összeszedjük a gondolatainkat, magunk is inspirálódunk, új ötleteket kapunk. 

Célunk, hogy olvasóink, megrendelőink és akár partnereink betekintést nyerhessenek az építész- és generáltervezők mindennapjaiba, hozzánk érkező kérdésekbe, megoldandó problémákba. Igyekszünk mindent érthetően, a szakzsargont lehetőleg kikerülve, afféle magyar-magyar tolmácsként közreadni. 

Mindezek kapcsán szeretnék kitérni pár jellemző megrendelői problémára, amellyel reméljük segítünk eligazodni a tervezés és építkezés sokrétű világába. 

Indulásnak három témakörben gondolkodunk: 

  • Ki-kicsoda? Mi-micsoda? Mikor-Mi? kérdések hármasa bemutatja az építőipar szereplőit, ki miben illetékes, kitől mit várhatunk el. Mikor, milyen terv szükséges? És ezek kapcsán miben tud segíteni az építész? 
  • Műszaki tanácsok egyszerűbb felújítások, telekvásárlás, építés, anyaghasználat témakörben. 
  • A Grafit Műterem mindennapjai, hol járunk, mit látunk, mik történtek velünk. Betekintést adunk egyes projektjeink izgalmasabb részleteibe, tanulságaiba, az építész- és generáltervezők mindennapjaiba.

 

 

 

Blogbejegyzésünkhöz tartozó további képek